- Home
- Università e scuole private
- Flash on English for Cooking, Catering and Reception
Flash on English for Cooking, Catering and Reception
Autori
Autori: AA.VV.
Language skills development in situations taken from various areas of the catering and hospitality world: from front-of-house contact with customers to nutrition, cooking and service. Organised in short units, it deals with a range of customer-facing situations to help students build confidence and fluency.
Topics covered:
• The restaurant staff
• Clothes and personal hygiene
• The kitchen area
• Food and cooking methods
• Preparing a menu
• Serving techniques
• International cooking
• At the bar
• At reception
• Problems and complaints
Sfoglia online
Contenuti digitali integrativi - Docente
Registrati o accedi per visualizzare i contenuti digitali integrativi per il docente
Configurazione e acquisto
ESP Series - Cooking, Catering & Reception (Coursebook – 64 pp. Full colour)
ISBN: 9788853622129
€ 7,90
Potrebbero anche interessarti
-
Senti che Storia! - Nuova edizione
Un magico tuffo nella storia italiana
Autori: L. Di Dio, R. Bellagamba
-
¡Dale al DELE!
E.Puertas, N.Tudela
-
Le Tour de Jean
Illustrations de Clarissa Corradin.
Domitille Hatuel
-
Mamie Pétronille et le ballon
Livello 1 - Lectures ELI Poussins - A0
Jane Cadwallader - Illustrazioni di Gustavo Mazali
-
Candide
Adattamento, dossier e attività di George Ulysse • Illustrazioni di Alessandra Vitelli
Voltaire