- Home
- Università e scuole private
- Risultati ricerca
- Flash on English for Cooking, Catering and Reception

Flash on English for Cooking, Catering and Reception
Autori
Autori: AA.VV.
Language skills development in situations taken from various areas of the catering and hospitality world: from front-of-house contact with customers to nutrition, cooking and service. Organised in short units, it deals with a range of customer-facing situations to help students build confidence and fluency.
Topics covered:
• The restaurant staff
• Clothes and personal hygiene
• The kitchen area
• Food and cooking methods
• Preparing a menu
• Serving techniques
• International cooking
• At the bar
• At reception
• Problems and complaints
Sfoglia online
Contenuti digitali integrativi - Docente
Registrati o accedi per visualizzare i contenuti digitali integrativi per il docente
Configurazione e acquisto
ESP Series - Cooking, Catering & Reception (Coursebook – 64 pp. Full colour)
ISBN: 9788853622129
€ 7,90
Potrebbero anche interessarti
-

Italiano giuridico
Livello Intermedio – intermedio superiore Quadro Comune Europeo di Riferimento B1-B2
Collana Italiano per il lavoro - Rolando Fedis
-

Don Gil de las calzas verdes
Reducción lingüística, actividades y reportajes de David Tarradas Agea.
Tirso de Molina
-

Klipp und Klar
Grammatica con esercizi per i livelli da A1 a B1
Autori: C. Fandrych, U. Tallowitz
-

Der Nordwind und die Sonne
Niveau 4 A2 | MÄRCHEN UND FABELN
Äsop
-

Lavorare in ospedale
Livello intermedio – intermedio superiore Quadro Comune Europeo di Riferimento B1-B2
Collana Italiano per il lavoro - Federico Dabono