- Home
- Università e scuole private
- Risultati ricerca
- Flash on English for Cooking, Catering and Reception

Flash on English for Cooking, Catering and Reception
Autori
Autori: AA.VV.
Language skills development in situations taken from various areas of the catering and hospitality world: from front-of-house contact with customers to nutrition, cooking and service. Organised in short units, it deals with a range of customer-facing situations to help students build confidence and fluency.
Topics covered:
• The restaurant staff
• Clothes and personal hygiene
• The kitchen area
• Food and cooking methods
• Preparing a menu
• Serving techniques
• International cooking
• At the bar
• At reception
• Problems and complaints
Sfoglia online
Contenuti digitali integrativi - Docente
Registrati o accedi per visualizzare i contenuti digitali integrativi per il docente
Configurazione e acquisto
ESP Series - Cooking, Catering & Reception (Coursebook – 64 pp. Full colour)
ISBN: 9788853622129
€ 7,90
Potrebbero anche interessarti
-
Henri a un problème électrique
Niveau 4 – 400 mots – A2
Jane Cadwallader - Illustrazioni di Gustavo Mazali
-
Hannas Tagebuch
Adattamento, dossier e attività di Peggy Katelhön • Illustrazioni di Laura Ferracioli
Mary Flagan
-
Lazarillo de Tormes
Adattamento, dossier e attività di Cristina Bartolomé Martínez • Illustrazioni di Sara Colautti
Anónimo
-
Le chant magique
Niveau 1 600 mots | A1 | Original
Dominique Guillemant - Illustrazioni di Richolly Rosazza
-
El diario de Val
Adattamento, dossier e attività di Raquel García Prieto • Illustrazioni di Laura Ferracioli
Mary Flagan