- Home
- Università e scuole private
- Risultati ricerca
- Flash on English for Cooking, Catering and Reception

Flash on English for Cooking, Catering and Reception
Autori
Autori: AA.VV.
Language skills development in situations taken from various areas of the catering and hospitality world: from front-of-house contact with customers to nutrition, cooking and service. Organised in short units, it deals with a range of customer-facing situations to help students build confidence and fluency.
Topics covered:
• The restaurant staff
• Clothes and personal hygiene
• The kitchen area
• Food and cooking methods
• Preparing a menu
• Serving techniques
• International cooking
• At the bar
• At reception
• Problems and complaints
Sfoglia online
Contenuti digitali integrativi - Docente
Registrati o accedi per visualizzare i contenuti digitali integrativi per il docente
Configurazione e acquisto
ESP Series - Cooking, Catering & Reception (Coursebook – 64 pp. Full colour)
ISBN: 9788853622129
€ 7,90
Potrebbero anche interessarti
-
Das Altägyptische Souvenir
Adattamento, dossier e attività di Iris Faigle • Illustrazioni di LibellulArt
Mary Flagan
-
L'Italia dell'arte
Storia dell’arte e lingua italiane in 10 capolavori - Collana Percorsi Italiani
Autori: G. Massei, M. Magnatti
-
Rinconete y Cortadillo
Nivel 1 - Lecturas ELI Adolescentes - A1
Adattamento, dossier e attività di Raquel García Prieto • Illustrazioni di Margherita Micheli
-
Le avventure di Pinocchio
Adattamento e attività di Giorgio Massei.
Carlo Collodi
-
Evviva Roma!
Livello 2 A2 | Non-Fiction
Giorgio Massei - Antonio Gentilucci