- Home
- Università e scuole private
- Risultati ricerca
- Flash on English for Cooking, Catering and Reception

Flash on English for Cooking, Catering and Reception
Autori
Autori: AA.VV.
Language skills development in situations taken from various areas of the catering and hospitality world: from front-of-house contact with customers to nutrition, cooking and service. Organised in short units, it deals with a range of customer-facing situations to help students build confidence and fluency.
Topics covered:
• The restaurant staff
• Clothes and personal hygiene
• The kitchen area
• Food and cooking methods
• Preparing a menu
• Serving techniques
• International cooking
• At the bar
• At reception
• Problems and complaints
Sfoglia online
Contenuti digitali integrativi - Docente
Registrati o accedi per visualizzare i contenuti digitali integrativi per il docente
Configurazione e acquisto
ESP Series - Cooking, Catering & Reception (Coursebook – 64 pp. Full colour)
ISBN: 9788853622129
€ 7,90
Potrebbero anche interessarti
-

Till Eulenspiegel
Niveau 2 - Junge ELI Lektüren - A2
Anonym Adattamento, dossier e attività di Marion Mohr • Illustrazioni di Lucia Perugini
-

Die Bremer Stadtmusikanten
Niveau 2 A1 | MÄRCHEN UND FABELN
Nacherzählung und Übungen von Dominique Guillemant.
-

Smartmech
Corso di lingua inglese settoriale
Autore: Rosa Anna Rizzo
-

La Divina Commedia
Collana di narrativa per la scuola secondaria di primo grado
Dante Alighieri - Riduzione e adattamento a cura di Alberto Cristofori
-

Grammaire en Direct
Grammatica pratica di riferimento A1-A2-B1-B2
Autori: A. Caselli.